Grade 
2018-11-28

Sukienka Queen of Love

Urocza, dopasowana, kobieca, seksowna ,wyjątkowa.... naprawdę robi wrażenie wow . Rozmiar zgodny z opisem- zdecydowanie polecam

Grade 
2018-11-28

Sukienka Queen of Love

Urocza, dopasowana, kobieca, seksowna ,wyjątkowa.... naprawdę robi wrażenie wow . Rozmiar zgodny z opisem- zdecydowanie polecam

Grade 
2018-10-02

Piękna

Jako jedna z niewielu sukienek, tu jakość jest warta ceny.
Trzeba się sugerować wymiarami z tabeli jednak polecam z całego serca!

Grade 
2018-09-22

Śliczna

Sukienka cudowna.. jeszcze ładniejsza jak na zdjęciu. Bardzo ladnie wykonana

Grade 
2018-09-18

Wyjatkowa kreacja na specjalne wieczory

Właśnie dziś otrzymałam moja nowa sukienkę w przepięknym bordowym kolorze. Sukienka jest wyjatkowa, idealnie podkreśla kobiece kształty. Jest super wykonana, bardzo dobra tkanina dopasowuje się do ciała, niespotykany krój ... goraco polecam każdej Pani.

Grade 
2018-08-27

Kami

Super obsługa , sukienka rewelacyjnie się sprawdziła

  • 0 out of 1 people found this review useful.
Grade 
2018-08-27

cudowna!

Sukienka jest cudowna! Jakoś materiału pierwsza klasa! Gorąco polecam :)

Grade 
2018-08-25

Super sukienka

Sukienka dopasowuje się do ciała jest wygodna. Robi wrażenie

Grade 
2018-08-03

Zadowolona

Bardzo dobra jakość produktu. Krój sukienki jest dobrze uszyty a materiał dobrej jakości. Polecam

Grade 
2018-08-03

Sukienka jest super

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
2018-08-03

Polecam

Muszę przyznać że byłam sceptyczna czy sukienka będzie dobrze leżeć na mnie. A teraz jestem pod wrażeniem, że sukienka jest naprawdę świetna i idealnie dopasowana! Na pewno jeszcze coś kupie w sklepie :)

Grade 
2018-08-03

Super :)

Sukienka dokładnie taka, jak w opisie, tkanina jest gęsta i dobrze jakościowo uszyta. Jestem zadowolona z zakupu. Dziękuję :)

  • 1 out of 1 people found this review useful.